Župan Kolar s gradonačelnicima polagao vijence i palio svijeće za Sve svete

Počast preminulim odana je na gradskim grobljima u Krapini i Zaboku, a župan Kolar položio je cvijeće kod rodnih kuća Franje Tuđmana i Josipa Broza te kod Spomenika Lijepoj našoj

vijenci krapina (5).JPG

Župan Željko Kolar danas je zajedno s gradonačelnicima položio cvijeće i zapalio cvijeće na gradskim grobljima u Krapini i Zaboku. U Krapini su i Kolar i gradonačelnik Zoran Gregurović istaknuli kako odaju počast i pijetet svim mrtvima koji počivaju na krapinskom groblju, a posebno poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima. Vijence su položili i izaslanstva udruga iz Domovinskog rata i hrvatske policije.

Kod Spomenika svim policjacima iz PU krapinsko-zagorske županije, u Zaboku, župan Kolar i gradonačelnik Ivan Hanžek iskazali su posebni pijetet hrvatskim redarstvenicima koji su život položili za domovinu. Svoju počast odali su i čelni ljudi PU krapinsko-zagorske.

Župan je položio cvijeće i kod kuće prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću, te kod rodne kuće Josipa Broza Tita u Kumrovcu i kod spomenika Lijepoj našoj.

NAjčitanije