Županica na obrtničkom sajmu u Munchenu

Autor

Vlasta Hubicki, županica Krapinsko-zagorske županije bit će prisutna na otvorenju 59. međunarodnog sajma obrtništva i ma

p_167967cobankovic_hubicki.jpg
Vlasta Hubicki, županica Krapinsko-zagorske županije bit će prisutna na otvorenju 59. međunarodnog sajma obrtništva i male privrede u Munchenu koji će se održati od 8. do 14. ožujka 2007.

Između 26 hrvatskih obrtnika koji će se predstaviti na 59. Međunarodnom sajmu obrtništva, uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, bit će i sedam zagorskih obrtnika.

U Munchenu će se tako predstaviti Kera-tims Mladena Savića iz Bedekovčine Obrt za proizvodnju i usluge Kralj Siniše Kralja iz Stubičkih Toplica koji proizvodi unikatne poklon kutije, nakit i svadbeni asortiman, Atelijer Varga Darka Varge iz Zlatara koji izrađuje umjetničku keramiku, Meditex Roberta Črnjevića iz Zaboka koji proizvodi zaštitnu konfekciju za jednokratnu uporabu, Polim Branka Mihovilića iz Svetoga Križa Začreja koji prerađuje plastične mase, Bravarsko-kovačka radionica Stjepana Mišaka iz Svetoga Križa Začretja koji se bavi kovanjem metala, te Proizvodnja i trgovina kristalnih unikata Podhraški, Bojana Podhraškog koji proizvodi šuplje staklo.
NAjčitanije