Županica poziva na potpisivanje peticije

Autor

Županica Vlasta Hubicki poziva sve građane da potpišu peticiju za izgradnju paralelne ceste uz autocestu od Zaboka do Kr

humpeticija.jpg
Županica Vlasta Hubicki poziva sve građane da potpišu peticiju za izgradnju paralelne ceste uz autocestu od Zaboka do Krapine i besplatno korištenje autoceste između Zaboka i Krapine za sve stanovnike i poslovne subjekte s prebivalištem odnosno sjedištem na području Županije do puštanja u promet paralelne ceste, svaki prema savjesti, uvjerena da je to način da se ispravi nepravda nanijeta građanima Krapinsko-zagorske županije i da samo svi zajedno možemo izboriti izgradnju paralelne ceste.

Peticija se potpisuje diljem Krapinsko-zagorske županije jer svaki građanin Županije mora imati pristup sjedištu Županije – Krapini.

Potpisivanje peticije započelo je jučer u 21 zagorskom gradu i općini, a prikupljeno je 2391 potpisa.

Najveći odaziv potpisivanju peticije bio je u Svetom Križu Začretju, Krapini i Zaboku. Peticija će se potpisivati dva tjedna, nakon čega će se potpisi dostaviti Vladi i Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka.

U Gradu Krapini peticiju možete potpisati ispred Hotela na Trgu Ljudevita Gaja u vremenu od 9,00 do 15,00 sati i u zgradi Županije u Magistratskoj ulici br. 1 od 07,00 do 18,00 sati.
NAjčitanije