Županija na festivalu kratkometražnog filma u Berlinu

Autor

Ove se godine u Berlinu po 23. put održava međunarodni festival kratkometražnog filma Interfim, koji će trajati od 6. do

p_725379bastina_velika.jpg
Ove se godine u Berlinu po 23. put održava međunarodni festival kratkometražnog filma Interfim, koji će trajati od 6. do 11. studenog i na kojem će biti prikazano 550 filmova. U okviru ovog festivala svake se godine predstavlja jedna regija svijeta sa svojim kulturnim i posebno turističkim programom, a ove je godine to Krapinsko-zagorska županija.


Zajedničko predstavljanje turističkog proizvoda naše regije u Berlinu će pripremiti Muzeji Hrvatskog zagorja, Terme Tuhelj i Terme Jezerčica, uz koordinaciju Zagorske razvojne agencije koja prezentaciju realizira uz pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Njemačkoj.

Bit će to prigoda da od koordinatora projekta, Siniše Hajdaša Dončića, direktora Zagorske razvojne agencije doznate više o ovoj prezentaciji i samom festivalu na kojem će inače ove godine u okviru specijalnih programa iz Hrvatske biti predstavljeni Tabor Film Festival i Zagrebačka škola animiranog filma.
NAjčitanije