Županija predstavila novi Zakon o informiranju

Autor

U petak, 01. travnja, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini održan je sastanak predstavnika Krapinsko-zago

grb_zupanije.gif

U petak, 01. travnja, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini održan je sastanak predstavnika Krapinsko-zagorske županije s gradonačelnicima i načelnicima općina i gradova.

Na sastanku su održane prezentacije - o regulaciji prava na pristup informacijama i novom Zakonu o pravu na pristup informacijama, koji je donesen u listopadu 2003. godine, govorili su mr.sc. Viktor Gotovac i mr.sc. Đorđe Gardašević s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Gđa. Zorica Franjčec Capar iz Službe za zdravstvo i socijalnu skrb Krapinsko-zagorske županije i članovi Stručnog tima za izradu Županijske slike zdravlja predstavili su prisutnima «Plan za zdravlje Krapinsko-zagorske županije», koji je 11. ožujka donijela Županijska skupština, a kojim se operativno dograđuju i konkretiziraju zadaće iz dokumenata «Slike zdravlja KZŽ» i «Strateškog okvira županijskog plana za zdravlje».

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije Gordana Popijač Cesar i Vladimir Regvar, direktor «Ciklonizacije» d.o.o. Desinić održali su prezentaciju na temu Sistematska deratizacija domaćinstava i javnih površina.

Ivica Pavleković iz Kuzminca, iz tvrtke «Eccoplan» čija je djelatnost instaliranje i distribucija toplinskih pumpi, zastupnik i distributer za Hrvatsku, predstavio je prisutnima sustav grijanja pomoću toplinskih pumpi, novog proizvoda na hrvatskom tržištu.

NAjčitanije