Prethodni članak
Sljedeći članak

[DESINIĆ] Nagrade i priznanja učenicima i mentorima

Budući da je ovaj prijem organiziran četrnaestu godinu za redom, načelnik je izrazio želju da iduće godine jubilarne, bude još više učenika i mentora predloženih za nagrađivanje


U prostorijama općine Desinić načelnik Zvonko Škreblin upriličio je prijem učenika OŠ Đure Prejca Desinić i njihovih voditelja, mentora koji su na županijskim natjecanjima i smotrama i državnim smotrama osvojili prvo, drugo ili treće mjesto u šk. god. 2018./2019.

Dobitnici nagrade su i učenici koji su u svim razredima postigli odličan uspjeh (5.00). Među najuspješnijima su Lea Beber, 8.a, Veronika Kolarec, 8.b, dobitnice Velike nagrade za postignut odličan uspjeh (5.00) u svim razredima osnovnoškolskog obrazovanja. Lea Beber osvojila je 2. mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti, mentorica Mirjana Vrančić, učiteljica povijesti i ruskog jezika i književnosti Klara Zaić, 8.a, Lea Beber, 8.a, Gabriela Kralj, 8.b, Karla Kunduh, 8.b ekipno su osvojile 2. mjesto na nadbiskupijskom natjecanju iz vjeronauka – vjeronaučna olimpijada. Lea Beber osvojila je 1. mjesto na županijskom natjecanju Čitanjem do zvijezda – kreativnost u izradi plakata, mentorica Gordana Bartol, učiteljica hrvatskog jezika i književnosti i povijesti. Lucija Trdinšak, 5.b, Ema Pecigus, 5.b,Lorena Cvilinder, 5.b, ekipno osvojile 1. mjesto na županijskom natjecanju Čitanjem do zvijezda – u znanju. Nakon prezentiranja učenika i mentora odnosno kako i na koji način su postigli izvrsnost u radu i zapažene rezultate, načelnik Zvonko Škreblin je učenicima i mentorima uručio nagrade i priznanja. Budući da je ovaj prijem organiziran četrnaestu godinu za redom, načelnik je izrazio želju da iduće godine jubilarne, bude još više učenika i mentora predloženih za nagrađivanje. Općina Desinić će rado pratiti natjecanja naših učenika i svakako najboljima dati punu podršku.

- Ponosan sam na vas, dragi učenici, što ste vi učenici i učenice naše Škole i našeg mjesta koji tako uspješno promoviraju sebe, svoje znanje i sposobnosti, Školu i Općinu Desinić na županijskoj i državnoj razini. Čestitke i zahvala upućena je i vama mentorima koji ih vodite i usmjeravate ka što većem rezultatu pri svakom natjecanju i iskazivanju znanja. Vrijedno je naglasiti da su kod učenika uočene sposobnosti izražavanja doživljaja, osjećaja i misli kroz pisanu komunikaciju i kroz likovni govor – bile su riječi načelnika uz dobre želje u daljnjem radu svim učenicima i učiteljima Škole Desinić. Najavio je da će učenice dobitnice Velike nagrade za postignut odličan uspjeh (5.00) u svim razredima osnovnoškolskog obrazovanja biti posebno nagrađene prilikom obilježavanja Dana Općine Desinić u travnju 2020. i tako svake godine.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook