Prethodni članak
Sljedeći članak

Potpisan ugovor o početku radova: Mokrice dobivaju moderno streetball igralište


Uskoro kreću radovi na izgradnji streetball igrališta u Mokricama, za koje je Grad Oroslavje dobio sredstva preko natječaja Hrvatske lutrije.

Ugovor o izgradnji streetball igrališta u Donjim Mokricama potpisali su danas gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić i Zlatko Stanković, kao odgovorna osoba ispred tvrtke Davor inženjering, koja će izvoditi radove.

U ovoj, prvoj fazi izgradnje i uređenja igrališta u Mokricama, kreće se prvo s izgradnjom streetball igrališta, vrijednog 37.416,25 eura.

– Streetball igralište je prva faza radova, a u tijeku je projektiranje i druge faze, u kojoj će se izgraditi i odbojkaško igralište i dječje igralište. Sve skupa ćemo ograditi, postaviti mreže i rasvjetu i bit će to još jedno moderno igralište koje ćemo urediti otkad smo došli na vlas – rekao je Šimunić i zahvalio Hrvatskoj lutriji na sredstvima, ali je i naglasio kako Gradska uprava na čelu s njim, bez obzira na sve spletke, i dalje radi na dobrobit građana.

Rok za izgradnju je tri mjeseca. – Bili smo najbolji na natječaju, nastojat ćemo biti i najbolji u izvođenju, odnosno da radove završimo u roku, ako ne i prije – najavio je Stanković ispred tvrtke Davor inženjering.

Nakon dva otvorena dječja igrališta u centru grada, jednog u izgradnji u Andraševcu, ovo će biti četvrto novo igralište u Oroslavju, gdje će uz dječje igralište biti i sadržaji za odbojku i streetball.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook