Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite svoje klince na profi filmske radionice


U Kinu Toplice po prvi puta održat će se filmske radionice za djecu i mlade - FILMSKI POP UP, a vodit će ih filmski profesionalci: redateljica Dalija Dozet i snimatelj i majstor svjetla Luka Matić. Radionice su besplatne, a broj mjesta je ograničen te ćemo među prijavljenima odabrati one polaznike koji u svom motivacijskom tekstu pokažu da zaista žele postati pravi mladi filmaši

Kaj je filmski pop up?

Šest filmskih radionica na kojima ćeš snimati svoje prve filmove pod vodstvom stručnih mentora, a potom ih gledati na velikom platnu! U filmsku ekipu primamo učenike viših razreda osnovne škole te učenike prvog i drugog razreda srednje škole.

Kaj bumo radili?

Snimali kamerom, mobitelima, istraživali, snimali zvukove, vlogove, glumili glumce, redatelje, scenografe … upoznavali filmske junake … i na kraju, pokušali napraviti kinohit! Prva radionica održat će se u subotu, 11.5.2024. od 10 do 13 sati u Kinu Toplice u Krapinskim Toplicama, a ostale tijekom godine.

Tko upada?

Radionice su besplatne, broj polaznika je ograničen, ali: odabrat ćemo polaznike koji nas uvjere da baš, baš žele uživati radeći filmove i biti dio našeg Malog filmskog kluba. Molimo da prilikom prijave roditelji ispune prijavnicu osnovnim podacima, a djeca napišu svoje kratko motivacijsko pismo. Sve radionice održavaju se subotom od 10 do 13 sati.

ISPUNI PRIJAVNICU

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook