Prethodni članak
Sljedeći članak

Članovi Zagorje adventure teama prošli 332 kilometara biciklima od Martinišća do Pakoštana


Članovi Zagorje adventure teama ne organiziraju samo najbolji trekk u Hrvatskoj. Oni su prije svega jedna složna i dobro organizirana ekipa spremna na mnoge sportske izazove. Tako su ovog vikenda biciklima prošli put od Martinišća do Pakoštana u duljini od 332 kilometara, za što im je trebalo četrnaest sati vožnje.

Pothvat je to vrijedan pažnje, a ostvarili su ga: Mario Očić, Tomislav Vuzem, Branko Barlović, Siniša Gregurić, Dubravko Huić, Zdravko Očić, Marina Tisanić, Hrvoje Hanžić, Ivan Franjčec, Anđelko Krištofić, Petar Vrančić, dok se Vedran Horvatek priključio u Gračcu. 

Ideju je na jednom kolu Lige Lisica dao Mario Očić. Njegova je velika želja bila da prođe taj put, a ostatak ju je ekipe s oduševljenjem prihvatio.

Put je bio podijeljen u tri etape. Prvi dan su prošli 90 kilometara i prespavali u Karlovcu, drugi dan su vozili 160 kilometara od Karlovca do Gračaca, a za zadnji dan ostavili su 82 kilometara od Gračaca do Pakoštana.

Tamo ih je dočekao predsjednik Samir Bašić koji ih je lijepo ugostio. Najzahtjevniji dio puta bio je od Slunja preko Plitvica do Gračaca gdje su ih uz veliki uspon dočekali i velika magla i snažna kiša, no uspjeli su to prebroditi bez većih problema. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook