Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas troje hrvatskih predstavnika može osvojiti olimpijsku medalju. Evo kada nastupaju


Ušli smo u pretposljednji dan Olimpijskih igara u Parizu, a u borbu za medalju kreće troje hrvatskih sportaša, piše Telegram.

Prva je na rasporedu kajakašica Anamaria Govorčinović koja oko 10.40 kreće u lov na finale. Ukoliko ga izbori onda će u A finalu K1 sprinta na 500 metara nastupiti oko 13 sati. Njezin najveći dosadašnji uspjeh srebrne su medalje sa Svjetskog i Europskog prvenstva.

U 12:13 sa svojim nastupom kreće i treći hrvatski predstavnik u taekwondou na ovim Igrama, Ivan Šapina, u kategoriji od +80 kilograma. U osmini finala protivnik će mu biti Gambijac Alasan Ann. Nakon što je Lena Stojković uzela broncu, a Marko Golubić došao do četvrtfinala, Hrvatska se nada kako će u ovom sportu doći do još jedne medalje.

U 19:40 očekuje nas i nastup Sare Kolak. Zlatna olimpijka iz Rija 2016. godine je u kvalifikacijskom dijelu bacanja koplja fantastičnim drugim hicem prešla normu i osigurala nastup u završnici turnira. Kolak je sve iznenadila dalekometnim hicem pa se nadamo kako će danas ponoviti nastup u Riju od prije osam godina.

Hrvatski sportaši za sada su osvojili šest medalja, a pridodamo li joj i onu vaterpolsku, na brojci su sedam. Nadamo se kako će danas osvojiti još neku.

Još članaka iz "Sport"

Facebook