Prethodni članak
Sljedeći članak

Dinamo danas igra utakmicu sezone! Evo gdje možete gledati prijenos

  • Petković Dinamo

    Foto: Pixsell


Nakon nemilih događaja u Grčkoj, zbog kojih je otkazan predviđeni dvoboj u Ateni i prva runda je prebačena u Zagreb, nogomet je i dalje pomalo u drugom planu.

Trener Modrih Igor Bišćan vjerojatno neće previše eksperimentirati sa sastavom, no glavno će pitanje za obje momčadi biti kako će igrači psihološki reagirati nakon svega i kako će se to prenijeti na izvedbu na terenu.

- Sigurno da je jedna od najtežih za mene. Pitanje hoće li se ikad više u mojoj karijeri ili u funkcioniranju kluba kao takvog ovo dogoditi. Situacija je jako složena, po tom pitanju sada ne možemo ništa napraviti nego se najbolje pripremiti za utakmicu. Mentalni aspekt je bitan, naravno da smo dečke pokušali izolirati što je moguće više od te teme. Ne možemo utjecati na ništa po tom pitanju, samo nam oduzima koncentraciju na teren. Nadam se da se dečki nisu previše opterećivali sa situacijom. Igra se i uzvratna utakmica, bit ćemo pametniji u nedjelju, rekao je Bišćan.

- Ne bojim se novih nereda, idemo igrati nogomet. U nogometu sam 30 godina, on je za mene veselje. Bio sam jako tužan zbog svega što se dogodilo prošlog tjedna. Igrat ćemo nogomet za povijest AEK i za obitelj djeteta koje je izgubilo život, najavio je trener AEK-a, Argentinac Matias Almeyda.

Iako je interes bio velik, ulaznica još ima, jučer ih je prodano malo više od 12 tisuća, no mnogo ih se tradicionalno kupuje na sam dan utakmice, javlja HRT.

Inače, večerašnja utakmica na Maksimiru počinje u 20 sati, a tv prijenos utakmice bit će na kanalu Maxsport 1.

Još članaka iz "Sport"

Facebook