Prethodni članak
Sljedeći članak

Dobra zabava na 7. Malonogometni turnir 3V3 u Gornjoj Šemnici


Športska udruga građana Gornja Šemnica organizirala je  prošlog vikenda 7. Malonogometni turnir 3V3. Prijave za ekipe bile su otvorene do četvrtka, 11.07.2024., a igralo se 12. i 13. srpnja.  Kotizacija je po ekipi iznosila 50 €, a bilo je prijavljeno 24 ekipe iz Hrvatskog zagorja, Zagreba i Slovenije. Prvo polufinale izborile su ekipe Brdo i Juraj centar&Šuš (2:0), a drugo polufinale ekipe Megabar & gym i Elektro Herak (2:0). Za treće mjesto, nakon raspucavanja penala izborila je ekipa Juraj centar & Šuš (2:1). Finale su izborile sa odličnom igrom ekipe Megabar & gym  i Brdo, a pobjedu je uvjerljivo 3:0 izborila ekipa Megabar & gym.


Konačni poredak:
1. Megabar & gym
2. Brdo
3. Juraj centar & Šuš
4. Elektro Herak


Četiri prvoplasirane momčadi dobile su bogate novčane nagrade i pehare. Također su dodijeljene i nagrade za najboljeg strijelca i igrača. Titulu najboljeg strijelca 7. Malonogometnog turnira u Gornjoj Šemnici osvojio je Patrik Maleković, a za najboljeg igrača ovog turnira proglašen je Leon Jedvaj.


Za sve posjetitelj bio je pripremljen bogat izbor hrane i pića, a za djecu napuhanac.
Organizatori zahvaljuju svim prijavljenim ekipama i pobjednicima 7. Malonogometnog turnira Gornja Šemnica, mnogobrojnoj publici koja je do zadnjeg gola bodrila igrače i svima koju su pomogli u realizaciji i organizaciji dobre zabave za koju je bila zaslužna i glazbena pratnja Tri šešira i Štimung banda.

Još članaka iz "Sport"

Facebook