Prethodni članak
Sljedeći članak

U novim, sjajnim uvjetima po novi naslov prvaka

U subotu startaju pripreme NK Golubovec


U subotu počinju pripreme NK Golubovec, za nastup u još jednoj sezoni 4. NL središte skupina A. Iako će nažalost u sezonu krenuti bez važnog igrača, Dubravka Vujice, koji ovih dana čeka operaciju, u Novom Golubovcu, kao i uvijek ne skrivaju ambiciju i najavljuju novi pohod na naslov prvaka.

Podsjetimo pretprošle sezone su u tome i uspjeli, ali bez plasmana u viši rang. Nedavno okončanu sezonu završili su na petom mjestu, a u novu kreću sa neskrivenim ambicijama. Što se tiče promjena u igračkom kadru, one nisu bile velike. Klub su napustili Niko Leško (Radoboj), te Patrik Behin i Kruno Kuharić (Lobor), dok su baš iz Lobora stigli: Lovro Đurinec, Mateo Kramarić, Daniel Levak i Goran Bužić. Iako još nema ništa od povratka Vujice, važno je da se u kadar vraćaju Patrik Sokolić i nakon gotovo godinu dana Marko Poslon. Vujici pak iz kluba žele što brži i lakši oporavak.

Trener je i dalje Tomislav Škudar, koji najavljuje novi pohod na sam vrh i ulazak u viši rang. ''Napokon se svi uvjeti slažu da to možemo ostvariti, od kompletne infrastrukture na sportskom domu do omladinskog pogona. Obavljena je kompletna rekonstrukcija objekta, novi krov, nova stolarija, nove svlačionice, novi sanitarni čvorovi, nova fasada, te u potkrovlju se radi i teretana, apsolutno sve radimo da napokon možemo u viši rang, ali sada je sve na nama da to pokažemo i na terenu.'' – svjestan je realnosti Škudar. ''Smatram da smo jači nego prošle sezone i idemo korak po korak, respektiramo svaku ekipu, ali moramo vjerovati da smo najbolji i jedino tako možemo ostvarili cilj.'' – rekao je trener Golubovca i na kraju poručio: ''Pozivam sve skupa da nas podrže u borbi do trona, sigurno da neće biti lako, ali uz podršku navijača i svih ostalih oko i iz kluba, siguran sam da nam samo nebo može biti granica.''

Već u nedjelju, Golubovec će odigrati i prvu pripremnu utakmicu. U Novi Golubovec stiže Ivančica iz Ivanca, a utakmica počinje u 18 sati. Iz kluba pozivaju sve navijače na otvaranje pripremne sezone. U nastavku već u subotu 27. srpnja na rasporedu je utakmica protiv Gaja iz Mača, dan poslije protiv Nedelišća U Golubovcu, pa 3. kolovoza protiv Rudara DZ, 10. kolovoza protiv zabočke Mladosti i konačno generalka 17. kolovoza protiv Radoboja, opet na svom terenu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook