Prethodni članak
Sljedeći članak

Sportaši iz TK Zabok redaju uspjehe


U posljednjih nekoliko tjedana sportaši iz TK Zabok ostvarili su brojne uspjehe. Iza njih su odlični rezultati sa Državnog natjecanja, s ostalih natjecanja u organizaciji HTS-a, kao i natjecanja izvan Lijepe naše.

Anamarija Gorički sudjelovala je na turniru Ten-Pro Hungary Bowl u Budimpešti. U kategoriji do 12 godina izborila je odlično 4. mjesto, a u kategoriji do 13 godina 3. mjesto. Iako ima 12 godina, Anamarija Gorički upisala je svoje prve pobjede u kategoriji do 14 godina. Na Otvorenom prvenstvu TK Zaprešić izborila je 2. mjesto.

Tia Jurinec sa svojih 10 godina, plasirala se među osam najboljih djevojčica na HTS Državnom prvenstvu za djevojčice i dječake do 12 godina u Đakovu, od ukupno 194 djevojčice. Uspjehe je ostvarila i na turnirima 2. ranga u organizaciji HTS-a. Na Otvorenom prvenstvu TK Vrbovec do 12 godina, Vindi kupu do 12 godina i Otvorenom prvenstvu TK Požega ostvarila je 3. mjesto u singlu i 1. mjesto u parovima. Uz to, na Otvorenom prvenstvu BK Hornets do 12 godina ostvarila je dvostruko 1. mjesto u singlu i parovima. Naša Tia trenutno se nalazi na 10. mjesto HTS-ove rang liste u kategoriji do 12 godina.

Mirta Gregurić upisala je nekoliko pobjeda na natjecanjima u kategoriji djevojčica do 14 godina. Na Otvorenom prvenstvu TK Ogulin plasirala se među 16 najboljih djevojčica. Na Otvorenom prvenstvu TK Međimurja plasirala se među 8 najboljih djevojčica.

Uspjehe su također ostvarili  Melanija Hrastinski, Noa Celjak, Ena Petrač, Viktorija Celjak, Jan Sjemenski i Mihael Tuđa.

Usprkos ljetnim vrućinama, sportaši TK Zabok i dalje marljivo treniraju i pripremaju se za nadolazeća natjecanja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook