Prethodni članak
Sljedeći članak

DOSTA ODMORA: Zagorski nogometaši kreću u akciju. Jedna utakmica igra se već danas

Evo svih parova 1. kola županijskih nogometnih liga


Kreće nova nogometna sezonu u županijskim nogometnim ligama NS KZŽ.

Utakmice 1. kola 1. zagorske nogometne lige igraju se sutra u 17.30 sati. Već na početku očekujemo zanimljive utakmice, iako tek treba otkriti u prvih par kola, u kakvim sastavima i s kakvim ambicijama ulazi deset klubova, koji će i ove sezone igrati 1. ŽNL.

U 1. kolu Stubica će tako dočekati Ivančicu u utakmicu dviju donedavnih članova 4. NL središte. Naime, Ivančica se upravo ove sezone vratila u županijski nogomet, a Stubica godinu prije. Tu je i uvijek zanimljiva utakmica između Oštrca i Pregrade, a još jedan klub koji je u prošloj sezoni igrao viši rang, Straža, u 1. kolu gostuje kod Jedinstva. Oroslavje je domaćin Inkopu, a Radoboj dočekuje povratnika iz nižeg ranga, 2. zagorske lige, NK Matija Gubec. Utakmice sutra počinju u 17.30.

Za razliku od 1. ŽNL, Druga zagorska liga starta već danas, a sezonu će otvoriti u 17.30 u Konjščini Sloga i Vatrogasac. Sutra već u 16 sati Mladost MB dočekuje Milengrad 2005, a u 17.30 sati igraju: Mladost Belec – Omladinac, Lobor – Toplice i Đalski – Zagorec VT. Utakmica Desinić – Rudar M je odgođena i igrat će se 10. studenog. 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook