Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTOGALERIJA: Pobjede za Radoboj, OŠ Dinamo i Novi Marof 1

NK Ivančica organizirala 10. memorijalni turnir ''Marijan Jurec Šika''


K ''Ivančica'' Zlatar Bistrica u subotu je organizirao memorijalni turnir ''Marijan Jurec Šika'', na koje su se natjecali mali nogometaši u ček tri kategorije, zagiči, limači i pioniri. Na turniru zagića nastupilo je šest ekipa, koje su najprije razigravale korz dvije skupine. U skupini A Tondach 1 je pobijedio Ivančicu sa 2:0, a Mladost Zabok sa 7:1, dok je Ivančica sa 4:0 bila bolja od Mladosti Z. U skupini B Radoboj je pobijedio Tondach 2 sa 4:0, a Stubicu sa 1:0, dok je Stubica sa 5:0 bila bolja od Tondacha 2. U polufinalu Tondach 1 je pobijedio Stubicu sa 1:0, dok je Radoboj bio bolji od Ivančice sa 4:1. U utakmici za treće mjesto Stubica je sa 4:3 bila bolja od Ivančice, dok su Radoboj i Tondach 1 odigrali 1:1, pa su o pobjedniku odlučili udarci s bijele točke, na kojih je sa 2:1 (3:2 ukupno) slavio Radoboj. Za najboljeg golmana proglašen je Leon Mlinarić iz Tondacha 1, najbolji strijelac je bio Donat Klarić iz Ivančice, a najbolji igrač Fran Draganić iz Radoboja.

Kod limača nastupilo je pet ekipa, koje su prvo razigravale svaka sa svakim, nakon čega su prve četiri ekipe osigurale polufinale. Tondach je u dobio sve četiri utakmice, Otvorena škola Dinamo i Milengrad 2005. su uz poraze od Tondacha, dobili Ivančicu i Inkop, a međusobnu su utakmicu odigrali 1:1. Ivančica je pobijedila Inkop 4:0 za osiguravanje zadnjeg mjesta među četiri. U polufinalu Tondach je sa 1:0 pobijedio Ivančicu, dok je Otvorena škola Dinamo sa 2:0 bila bolja od Milengrada 2005. U utakmici za treće mjesto Ivančica je pobijedila Milengrad 2005. sa 1:0, dok je u velikom finalu Otvorena škola Dinamo sa 2:0 slavila protiv Tondacha. Kod limača najbolji golman je bio Mihael Piljek iz Tondacha, dok iz OŠ Dinamo dolaze najbolji strijelac Rajan Pozvek i najbolji igrač Jan Prelogar.

Na turniru pionira okupilo se čak 12 ekipa, koje su bile podijeljene u četiri skupine, a svi su prošli dalje, s tim da su prvoplasirane ekipe išle direktno u četvrtfinale, a preostale dvije su razigravale za četvrtfinale. U tom razigravanju sve utakmice su završile 2:1. Sloga je pobijedila Stubicu, Makismir Granit, Mladost MB Radoboj i Ivančica Jedinstvo. U četvrtfinalu Oroslavje je bilo bolje od Mladosti MB 8:0, Novi Marof 1 je sa 2:0 pobijedio Slogu, Makismir je istim rezultatom bio bolji od Novog Marofa 2, a Tondach je, također sa 2:0 pobijedio Ivančicu. U polufinalu Novi Marof 1 je bio bolji do Tondacha, dok je Oroslavje sa 3:0 pobijedilo Makismir. U utakmici za treće mjesto Makismir je pobijedio Tondach sa 3:1, dok je u finalu Novi Marof 1 bio bolji od Oroslavja sa 1:0. Najbolji strijelac bio je Lovro Miletić iz Oroslavja, najbolji golman Teo Vučković, a najbolji igrač Jan Jež, oba iz Novog Marofa 1. Pehare i medalje dijelila je načelnica Općine Zlatar Bistrica Vesna Mikulec, a suci su bili Davor Lukec, Željko Tuđa i Mario Vincelj.

Veliko fotogaleriju pogledajte ovdje

Još članaka iz "Sport"

Facebook