Prethodni članak
Sljedeći članak

Gattuso trojicu izbacuje iz prvih 11 Hajduka


Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Rijeka, Hajduk i Osijek nastavljaju danas svoj put kroz kvalifikacije za europska natjecanja. Rijeka u Švedskoj igra uzvrat 3. pretkola Europske lige protiv Elfsborga, dok Hajduk i Osijek očekuju uzvrati u 3. pretkolu Konferencijske lige. Hajduk dočekuje Ružomberok, dok Osijek gostuje kod Zire.

Posebno će zanimljivo biti u Splitu. Hajduk utakmicu dočekuje nakon kiksa (1:1) protiv Lokomotive, ali i nakon velike drame koja je završila odlaskom Ivana Perišića iz kluba. Prvi susret odigran prošlog četvrtka u Ružomberoku završio je bez golova. Momčad koja prođe dalje igrat će s pobjednikom dvoboja između armenskog Noe i grčkog AEK-a.

Kako piše Index, Hajduk je u svim dosadašnjim utakmicama pod Gattusom izgledao loše, imao je samo bljeskove od 20-30 minuta kada bi stvari izgledale kao da donekle funkcioniraju te bi u tom periodu Splićani riješili utakmice protiv značajno slabijih suparnika. Protiv Slovaka u gostima to nisu uspjeli, a sada će to pokušati napraviti na rasprodanom Poljudu.


Gattuso je do tog cilja odlučio doći drastičnim promjenama u prvih 11. Kako najavljuje Dalmatinski portal, medij koji je poslovično dobro informiran o događajima u splitskom klubu, čak tri dosadašnja prvotimca bi mogla preseliti na klupu za današnji susret.

"Niko Sigur vraća se u početni sastav, i to na poziciju desnog beka, što znači da na klupu seli Fahd Moufi. Iz prvih 11 vjerojatno ispada i Anthony Kalik, njega je na krilu uistinu teško gledati. Nakon pogotka protiv Lokomotive blizu početnog sastava je i Aleksandar Trajkovski.

Njegov ulazak u prvi sastav značio bi da iz udarnih 11 ispada netko od veznjaka (Filip Krovinović?)", pišu kolege iz Splita. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Uremović, Šarlija, Melnjak, Rakitić, Pukštas, Bamba, Sahiti, Trajkovski, Livaja. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook