Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivanec: Počinju prijave za 25. jubilarni Ožujsko kup Ivanec


Od 1. do 3. prosinca, svakim danom od 9-16 sati, u sportskoj dvorani u Ivancu vršit će se prijave za Ožujsko kup Ivane



Od 1. do 3. prosinca, svakim danom od 9-16 sati, u sportskoj dvorani u Ivancu vršit će se prijave za Ožujsko kup Ivanec 2008., drugom po snazi malonogometnom turniru u Hrvatskoj.



I ove godine očekuje se velik broj momčadi, koje će se boriti za isto tako velike novčane nagrade. Kao i obično bit će tu i veliki broj zagorskih momčadi, koje po običaju čine skoro 30% od ukupnog broja momčadi.

Organizator je najavio i neke novine u samom sustavu natjecanja. Stoga će alfa i omega turnira, g Damir Friščić ove nedjelje organizirati jedan radni sastanak s osam najbolje plasiranih momčadi u proteklih nekoliko godina.

Svima nam je u sjećanju prošlogodišnje finale turnira u kojem je momčad Mile&Renova nakon brojnih posrtanja u finalu konačno došlo do samog kraja. Vjerojatno nije bilo sretnijeg čovjeka od Miljenka Štrleka u tom trenutku.

No, i zagorske momčadi su bile uspješne na turniru proteklih godina. Stjepan Malarić je dva puta složio pobjedničku momčad (1994. i 2001.), Puljek je dva puta zapeo u finalu (2005. i 2006.) dok je Nedeljko Veverec 2004. godine osvojio treće mjesto. Zagorske momčadi već 7 godina čekaju na naslov, možda im se baš ove godine i posreći.

Dodatne informacije o turniru mogu se dobiti na kontakt telefon: 042/782-346.

Još članaka iz "Sport"

Facebook