Prethodni članak
Sljedeći članak

Jana Pavalić za odlazak na Olimpijadu od mame i trenera dobila divne poklone


Foto: Zagorje.com/Arhiva

Naša plivačica Jana Pavalić, 17-godišnja Stubičanka, najmlađa je Hrvatica koja će nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu.

O Jani i njezin izvanrednim, gotovo nevjerojatnim sportskim uspjesima i dostignućima, portal Zagorje.com redovito izvještava, no ovog puta za oko nam je zapela jedna drugačija, vrlo simpatična sitnica koja je, doduše, također vezana uz njen plasman na Olimpijske igre.

Riječ je o divnim poklonima koje je dobila od mame i trenera, a koji su puni simbolike i koje će Jana bez sumnje čuvati čitav život.

Naime, odmah nakon što je osigurala plasman na ovogodišnju Olimpijadu, na intervju s našim novinarom Tomislavom Zrinšćakom Jana je stigla u pratnji svog brata Petra i trenera Ivice Androića, koji ju je neposredno prije tog intervjua oduševio poklonom – zlatnim naušnicama u obliku olimpijskih krugova, koje je Jana našem novinaru tada s ponosom pokazala.

 

Ovih dana u razgovoru za IN Magazin nove TV, Jana je otkrila još jedan zanimljiv detalj.

Naime, njena joj je mama poklonila lančić, također s olimpijskim krugovima, kojeg mlada Jana također s puno ponosa nosi i pokazuje.

 

Nema sumnje da će tako biti i na nastupima u Parizu, gdje joj želimo puno sreće i uspjeha.

Možeš ti to, Jano!

Još članaka iz "Sport"

Facebook