Prethodni članak
Sljedeći članak

Odigran turnir Strahinje Cup 2024. - evo rezultata


U Radobojskom Strahinju odigran je peti, a ujedno i već tradicionalni malonogometni turnir Strahinje Cup 2024. 

Na malonogometnom turniru 3v3 nastupile su 24 ekipe u dva dana, 19. i 20. srpnja 2024. Ekipe su bile podijeljene u skupine te su prvoplasirane i drugoplasirane momčadi ušle u osminu finala.

U četvrtfinalu se o pobjednicima odlučivalo penalima. Prvu četvrtfinalnu utakmicu igrali su ‘CB Saloon’ i ‘KR Bau’ koja je završila izjednačeno (3:3), a nakon izvođenja penala ekipe ‘CB Saloon’ rezultatom 5:4 ušla je u polufinale. Također su i ostali četvrtfinalisti odlučeni nakon penala: Kiko usluge II, Kiko usluge I i Žarko transporti.

U polufinalnim susretima ‘Kiko usluge II’ pobijedile su s 3:1 ekipu CB Saloon’ kao i ekipa ‘Žarko transporti’ s 4:1 ‘Mega Bar & Gym’. U borbi za treće mjesto izvodili su se penali ekipa ‘Mega Bar & Gym’ i ‘CB Saloon’. Pobjedu i treće mjesto s rezultatom 2:1 osvojio je ‘Mega Bar & Gym’. Finalni susret ekipa ‘Kiko usluga II’ i ‘Žarko transporti’ rezultirao je pobjedom i osvojim prvim mjestom ‘Kiko usluga II’ s rezultatom 5:2.

Najbolje tri prvoplasirane ekipe dobile su prigodne pehare i novčane nagrade, dok je Borna Vidićek (‘Kiko usluge II’) osvojio titulu za najboljeg igrača turnira.

Kao jedan od najmlađih turnira i ove godine, unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima,  posjetili su brojni gledatelji za koje je bila pripremljena bogata ponuda jela i pića uz živu glazbu „Tri šešira“.

Konačni poredak Malonogometnog turnira Strahinje CUP 2024:

1. Kiko usluge II

2. Žarko transporti

3. Mega Bar & Gym

4. CB Saloon

Još članaka iz "Sport"

Facebook