Prethodni članak
Sljedeći članak

Još jedna pobjede sjajne Marije Lukine

Održan 9. TRIOP Triatlon


U organizaciji Triatlon kluba Matulji, održani je "9. TRIOP TRIATLON.", - 3. kolo Hrvatske triatlon lige. Triatlon je startao na Preluku, a trasa triatlona bila je na području Grada Rijeke i Grada Opatije. 

TK Rudol Perišin su predstavljali: Helena Dinjar, Patrik Dinjar, Marija Lukina, Kiara Hren, Aleksandra Medakaković i Jana Hren.

Helena Dinjar je otvorila natjecanje sa svojom utrkom, super sprint triatlonom u ženskoj kadetskoj konkurenciji. Standarno je Helena odlično krenula isplivavši druga, vozila je bicikl u vodećoj grupi uz još tri natjecateljice i na kraju završila nakon trkačkog segmenta na ukupnom odličnom 4. mjestu i kao treća najbolja Hrvatica.

Nakon Helene, startao je njezin brat Patrik na glavnoj muškoj sprint triatlon utrci. I Patrik je odradio jako dobro plivački dio nakon čega se dobro pozicionirao na biciklističkom segmentu, no nažalost, radi mehaničkih poteškoča i laganog pada, morao je odustati.

U glavnoj sprint triatlon utrci briljirala je Marija Lukina. Još jednom je dokazala da je ove sezona najbolja triatlonka.  Marija je uzela ukupnu pobjedu, nakon solidnog plivanja, odličnog bicikla i jako brzog trčanja.

Kiara Hren osvojila je 19. mjesto (6. mjesto u kategoriji), Aleksandra Medaković osvojila je 30. mjesto,  a Jana Hren na 35. mjesto od ukupno 48. natjecateljica koje su završile utrku.

Još članaka iz "Sport"

Facebook