Prethodni članak
Sljedeći članak

KAVEZ II -malonogometni turnir

Caffe bar Tin, Društvo ljubitelja sporta Donja Stubica i portal Zagorje.com organiziraju drugi malonogometni turnir u ka


Caffe bar Tin, Društvo ljubitelja sporta Donja Stubica i portal Zagorje.com organiziraju drugi malonogometni turnir u kavezu na igralištu Osnovne škole u Donjoj Stubici.

Turnir će se održati u nedjelju 16. srpnja, a kotizacija u iznosu od 350 kuna mora se uplatiti najkasnije do 9 sati istog dana, a tko se prijavi dan ranije u caffe baru Tin kotizaciju će platiti 50 kuna manje, tj. 300 kuna.

Ovaj specifičan turnir igra se na igralištu ograđenom žicom koja služi kao mantinela, pa nema auta i igra se bez prekida. Turnir će se igrati po kup sistemu, a broj momčadi je ograničen. Za najbolje momčadi i pojedince organizator je pripremio vrijedne nagrade. Najbolja momčad dobit će 2000 kuna, pehar, gajbu pive, roštilj za 8 osoba u pansionu Zagi i oglasni prostor na Zagorje.com za sponzora momčadi, drugoplasirana momčad dobit će 1500 kuna, pehar, gajbu piva, 4 jumbo pizze u pizzeriji Kolovrat i oglasni prostor na Zagorje.com, a trećeplasirana momčad dobit će 1000 kuna, pehar, gajbu piva i oglasni prostor na Zagorje.com.

Najbolji strijelac, igrač i golman turnira bit će nagrađeni peharima, majicama i poklon paketima Grawe osiguranja.

Dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na broj mobitela 098 1800 440.

Još članaka iz "Sport"

Facebook