Prethodni članak
Sljedeći članak

Klanjec rutinski do druge pobjede u nizu

21. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, KLANJEC - Slunj 3:0 (2:0)


Nogoometaši Klanjca nanizali su drugi pobjedu za redom. U 21. kolu IV. NL-središte u Klanjcu je sa čistih 3:0 savladan fenjeraš Slunj. Od početka je to bila jednosmjerna utakmica, bilo je samo pitanje s koliko će se pogodaka u mreži gosti vratiti kući.
U 5. minuti Vrabec ubacuje s desne strane, a K. Pavlinić puca glavom u vratara. Minutu kasnije desno probija F. Pavlinić i servira za Drčića koji sa 16 metara puca u Maravića. U 14. i 18. minuti zamalo su neprecizni K. Pavlinić i Drčić, a onda se napori domaćina isplaćuju u 20. minuti. Filip Pavlinić probija desno i upošljava svog brata Karla koji sa sedam metara od grede sprema loptu u mrežu za 1:0. Bratska kombinacija za vodstvo domaćina. Jedini kakav-takav pokušaj na utakmici gosti imaju u 22. minuti preko Sabljaka, kojem u blok ulazi I. Petrišić. Nakon kornera s desne strane kratku kombinaciju odgiravaju Vrabec i K. Pavlinić koji ubacuje na drugu stativu gdje Mustač zakucava loptu u mrežu za 2:0. Tri minute kasnije Trbušić odlično pronalazi F. Pavlinića, koji s tri metra ne uspijeva ugurati loptu u mrežu. Solo prodor Drčića u 40. minuti završava udarcem s 30 metara udaljenosti, zamalo pokraj gola.
U nastavku bilježimo prvo nedosuđeni kazneni udarac nad Drčićem u 55. minuti, da bi u 70. minuti Kodrnja postavio konačnih 3:0. Akciju je započeo Zrnc i dao na lijevo za K. Pavlinića koji ulazi u 16 metara i idealno servira loptu za Kodrnja koj s pet metara udaljenosti postavlja konančni rezultat utakmice.

KLANJEC - SLUNJ 3:0 (2:0)
KUMROVEC: igralšte Kumrovec, GLEDATELJA: 100, SUCI: Kordić, Kovač i Tadić.
STRIJELCI: 1:0 K. Pavlinić 20', 2:0 Mustač 25', 3:0 Kodrnja 70'.
KLANJEC: Žigman, F. Pavlinić (85' Humski), Bogović (64' Leš), Zrnc, Drčić (64' Kodrnja), Trbušić, K. Pavlinić (78' Borošak), I. Petrišić, Iveković (78' Pleško), Mustač. TRENER: Dragutin Tomašković
SLUNJ: Maravić, Paulić, Špoljarić, Bauman, Piršić, Božičević, Radočaj (53' Salopek), Krizmanić, Jurčević, Valentić, Sabljak. TRENER: Dalibor Sabljak

Još članaka iz "Sport"

Facebook