Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Zaboka sutra imaju priliku izboriti najveću pobjedu u povijesti kluba


Košarkaši Zaboka sutra u četvrtak 9.5. u 18,30 sati igraju utakmicu u kojoj mogu izboriti najveću pobjedu u povijesti kluba. Pobijede li Zabočani sutra Cibonu u KC Dražen Petrović u Zagrebu plasirat će se u polufinale play offa, gdje čeka Split koji je u dvije utakmice savladao Dubrovnik.

Nakon poraza u prvoj utakmici protiv Cibone u Zagrebu (92:75), Zabok je na svom parketu slavio rezultatom 73:70 i tako izborio majstoricu. I ta je pobjeda bila povijesna jer Zabok još nije ostvario pobjedu u play offu, ovo je prva play off pobjeda za zabočke „žute“. Cibona i Zabok ove su se sezone sastali pet puta, Zabok je bio bolji tri, a Cibona dva puta. Ovaj šesti ogled je i najvažniji, a ulog najveći. Stanje u momčadi je odlično, trening pred utakmicu odrađen je na visokom nivou i Zabočani jedva čekaju sutrašnju utakmicu.

Nadamo se da će povijesni trenutak prepoznati i publika i da će Zabok imati dostojnu potporu navijača i zato sutra tko god može neke krene put Zagreba i da potporu košarkašima Zaboka.

Još članaka iz "Sport"

Facebook