Prethodni članak
Sljedeći članak

Krenule dvije kategorije 

Rukomet, 2. HRL, mlađe kategorije

  • RK Bedekovčina U 11 21 09.jpg

    RK Bedekovčina U 11


Krenula su i rukometna natjecanja u mlađim ligama. Bedekovčina se 2. HRL natječe ove sezone sa čak četiri ekipe. Prošloga su vikenda sa natjecanjem krenule dvije ekipe, dok će ekipe U 13 i U 17 krenuti u listopadu. U kategoriji U 11 Bedekovčina igra u konkurenciji 13 ekipa. U 1. kolu je bila slobodna, a u 2. je u subotu dočekala Dinamo Zagreb 2. U još uvijen nekompletnom sastavu, Bedekovčina je u ovij kategoriji startala porazom 13:22.
 
Domaćine je predvodio Kais Mikulec sa sedam golova, a kod gostiju Jura Troha zabio je 13 golova. Za Bedekovčinu su igrali: Karlo Dijanić , Franko Labaš 3(1), Sven Vidiček 1,  David Habulin, David Lončar 1, Jan Petek, Juraj Gorički, Kais Mikulec 7, Ilija Glumpak 1; trener: Denis Mikulec.
 
U 2. HRL U 15 igra 15 ekipa. Bedekovčina je u 1. kolu trebala već dočekati Rekreativac, ali je utakmica odgođena. U 2. kolu nedjelju Bedekovčina je gostovala kod Poleta i krenula pobjedom 33:26. Već na poluvremenu Bedekovčina je vodila 16:11 i do kraja je sačuvala pobjedu. Robert Galic sa devet i Ivano Postonjski sa šest golova predvodili su Bedekovčinu, za koju su igrali: Ivan Pisačić, Martin Soldo 1, Marko Topolovec, Nik Vurnek 1, Robert Galic 9 (1), Jakov Papišta, Ivano Postonjski 6, Martin Gorički 3, Matija Novosel 1, David Brestovečki 2, Leo Tenšek 5, David Novosel 1, Lovro Tenšek 5, Dean Korpar; trener: Luka Mlinarić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook