Prethodni članak
Sljedeći članak

Lijepa vijest za navijače: Gotovo svi klubovi su ga željeli, ali on ostaje u Zaboku


Još jedna lijepa vijest za navijače KK Zabok. Vodstvo kluba uspjelo je ishoditi sa Splitom jednogodišnju posudbu Antonia Sikirića, koji je prošle sezone uspješno branio boje Zaboka.

Ovaj 21-godišnji krilni igrač imao je prošle sezone prosjek od 11.2 koša, 4.3 skoka i 1.7 asistencija po utakmici. Sikirić je prošle sezone stigao u Zabok kao igrač Zadra na posudbu.

U međuvremenu je prvo potpisao ugovor sa Zadrom, da bi se taj ugovor raskinuo i Sikirić je potpisao trogodišnji ugovor sa Splitom. Njegov novi „poslodavac“ inzistirao je da prvu sezonu provede na posudbi. Gotovo svi klubovi lige željeli su Sikirića u svojim redovima, no presudna je bila njegova odluka i želja da još jednu sezonu provede u Zaboku u kojem se potpuno afirmirao.

Ne sjećamo se kada je Zabok tjedan dana prije početka priprema imao tako posluženu momčad. Sigurno je da će se na prvu prozivku treneru Tomasu odazvati: Črnjević, Savić, Rajčić, Lužaić, Cinac, Sikirić, Tomić, Cvitanović, Tomas, Borovčak uz još neke nadarene juniore. Klupsko vodstvo napravilo je odličan posao u prijelaznom roku i navijači Zaboka zasigurno će imati puno razloga za slavlje i u narednoj sezoni.

Još članaka iz "Sport"

Facebook