Prethodni članak
Sljedeći članak

Modrić otkrio kada će se oprostiti od vatrenih: 'Nisam mogao sanjati da ću igrati tako dugo'


Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 2. kola skupine A1 Lige nacija na Opus Areni u Osijeku svladala Poljsku sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je kapetan Luka Modrić koji je dan uoči svog 39. rođendana sjajno izveo slobodni udarac te iskosa s lijeve strane sa 18 metara pogodio sam gornji kut nemoćnog Lukaša Skorupskog.

- Definitivno važna tri boda. Morali smo pobijediti zbog samopouzdanja. Bili smo četiri utakmice bez pobjede i ovo je bilo jako važno. Moramo biti zadovoljni. Sretan sam da sam nakon dugo vremena zabio nakon dugo vremena iz slobodnjaka. Bio je i onaj protiv Slovačke, ali tada je bilo puno sreće. Naravno da sam sretan sam zbog gola, ali još više zbog pobjede", rekao je strijelac Modrić koji se izjednačio sa Sergiom Ramosom sa 180 nastupa za reprezentaciju - rekao je Luka Modrić.

- Ponosan sam i sretan što sam došao do te brojke. Nisam mogao ni sanjati da ću toliko dugo igrati. Prvi nastup je bio san, a ovo sad... Sretan sam što sam i dalje tu da pomognem ekipi da dođe do novih pobjeda. U mojim godinama je bilo što teško prognozirati. Sa mnom se nikad ne zna. Idemo utakmicu po utakmicu. Kad ne bude više žara u meni, neće mi nitko trebati to reći. Sam ću otići. A do tada, i dalje sam tu - rekao je kapetan vatrenih. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook