Prethodni članak
Sljedeći članak

Momčad X-Team-a rasturila na tradicionalnom mini nogometnom turniru u Grabrovcu


Piše: Darko Fiket

Uz odličnu organizaciju S. U. Grabrovčani u zabočkoj ulici Grabrovec održan je mini-nogometni turnir koji je na sportskom igralištu u Grabrovcu okupio 13 zagorskih momčadi. Veliki dio turnira odigran je po nesnosnoj vrućini, ali to nije omelo dobru nogometnu atmosferu i navijanje kao i odaziv velikog broja posjetitelja.  

Najviše uspjeha imala je momčad X-Team za koju su igrali: Matija Mladić, Damir Kos, Ivan Kos, Tomislav Škreblin, Damir Tkalčević, Mateo Mišak i Jurica Dragčević. Oni su u finalu s rezultatom 3:2 svladali prošlogodišnju pobjedničku momčad Zabočkih lavova za koje su igrali: Davor Iskrić, Vinko Kotarski, Karlo Hrastinski, Dino Dragčević i Niko Tišljarić.

Uzbudljiva je bila i utakmica za treće mjesto u kojoj su svoje snage odmjerili ekipe Veterani i Podovi Vrhovec koja je u regularnom dijelu završena s rezultatom 2:2, nakon koje je u pucanju penala bolja bila ekipa Podovi Vrhovec (4:5).  

Najbolji igrač turnira proglašen je Karlo Hrastinski iz momčadi Zabočkih lavova, najbolji strijelac s postignutih osam golova je Emil Ferenščak iz momčadi Podovi Vrhovec, a najbolji vratar Damir Tkalčević iz momčadi X-Team. 

Najboljim pojedincima i momčadima nagrade su dijelili Drago Bartolić i naš olimpijac zabočanin Matija Gregurić. 

Druženje je po natjecateljskom dijelu nastavljeno uz dobru ugostiteljsku ponudu koju su pripremali članovi udruge. Organizatori su bili i više nego zadovoljni odigranim turnirom te su najavili niz drugih aktivnosti s ciljem da se kroz udrugu okupi što više mladih, djece i da se kroz druženje, sport i rekreaciju svi dobro zabave, a ujedno promovira ulica ali i sam Grad Zabok. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook