Prethodni članak
Sljedeći članak

Nastavak odličnog niza Sare Rivetti

U Osijeku odigran Stolnoteniski Turnir ''23. memorijal Matija Gregić''


U Osijeku je odigran dvodnevni  23. Memorijal Matija Gregić stolnoteniski turnir koji je okupio više od 400 registriranih igrača iz Republike Hrvatske.

Na turniru su nastupili i mladi stolnotenisači STK Zagorec Krapina a njihova perjanica Sara Rivetti nastavila je svoj odličan niz dobrih rezultata.  Naime, ona je u kategoriji najmlađih  kadetkinja od 32 najboljih u navedenoj kategoriji došla do finala sa samo jednim izgubljenim setom. U finalu ju je čekala njena „stara“ rivalka Karla Ivčić ( STK Sveti Jakov ), prva u RH u navedenoj kategoriji, te je pobijedila Saru i time joj se revanširala za poraz u Bjelovaru prije dvadesetak dana.

Drugog dana sara Rivetti nastupila je u starijoj kategoriji, mlađe kadetkinje, gdje je također pokazala svoju kvalitetu jer tijesno je poražena, 3:2 ( peti set 11:9 ), u osmini finala od peto rangirane u toj kategoriji Nike Crnogaj iz STK Mladost Zagreb. Ovo je odličan rezultat male Sare znajući da je igrala u višoj kategoriji jer konkurencija je bila izuzetno jaka u kojoj je nastupilo 43 djevojčice iz cijele Hrvatske.  

Osim Sare, natjecali su se i Stella Presečki i Lovro Posilović, koji su igrali u starijim kategorijama: najmlađe kadetkinje/najmlađi kadeti.

Stella Presečki je prošla skupinu i ispala u osmini finala, što je jako dobar rezultat dok je Lovro Posilović zaustavljen u skupini.

Još članaka iz "Sport"

Facebook