Prethodni članak
Sljedeći članak

U Šibeniku održan 17. plivački miting "Sveti Mihovil"


U organizaciji PK Šibenik, na 25 metarskom bazenu "Crnica" održano je 17. izdanje plivačkog mitinga Sveti Mihovil koje je okupilo 260 plivača i plivačica iz 20 klubova Hrvatske i BiH. Pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića boje Olimpa branili su Helena Dinjar, Borna Semenić, Petra Pečnik, Benjamin Sever-Kozina, Fran Iveković, Luka Iveković, Dominik Šamec, Vita Galac, Noa Fiket, Fran Meglić, Petra Ljubej i Lara Grah. Oni su u Hrvatsko zagorje donijeli 13 medalja, od čega četiri zlatnog, šest srebrnog i tri brončanog sjaja.

Najuspješnija je bila Petra Ljubej koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja (D kategorija) osvojila ukupno četiri medalje. Petra je bila zlatna na 100 i 200 slobodno, a srebrna na 50 leptir i 100 mješovito.  Četiri medalje osvojila je i Lara Grah koja je bila zlatna na 100 prsno, dok je u disciplinama 100 slobodno, 200 slobodno i 100 mješovito bila brončana, kao Petra u konkurenciji mlađih kadetkinja (D kategorija).

Vita Galac koja je nastupila u konkurenciji mlađih kadetkinja (C kategorija) osvojila je ukupno tri medalje. Na 200 slobodno bila je zlatna, a na 50 leptir i 100 slobodno srebrna. Helena Dinjar nastupila je u konkurenciji kadetkinja (A kategorija) gdje je osvojila dva srebra i to na 200 mješovito i 100 leđno. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook