Prethodni članak
Sljedeći članak

Odigrane nove tri utakmice 

Rukomet, 2. HRL, mlađe kategorije

  • RK Bedekovčina U 17 26 10.jpg

    RK Bedekovčina U 17


Rukometaši Bedekovčine nastavili su natjecanje u mlađim kategorijama u 2. HRL, sa četiri kategorije. U kategoriji U 11 Bedekovčina je u 7. kolu gostovala kod Maksimira Pastele 2. Domaćini su slavili sa 24:13. Za Bedekovčinu su igrali: David Tomorad, Juraj Gorički, David Lončar 3, Sven Vidiček 1, David Habulin 2, Andrej Horvat, Jan Petek, Erik Vurnek, Fran Fabian Cankovski 1, Kais Mikulec 4, Karlo Dijanić 2; trener: Denis Mikulec. Na ljestvici je Bedekovčina na četvrtom mjestu sa pet bodova. U 8. kolu Bedekovčina dočekuje Moslavinu.

U 2. HRL u kategoriji U 13 Bedekovčina je u 3. kolu trebala dočekati ZG Dubravu, ali je utakmica odgođena, zbog bolesti igrača gostiju.

U 2. HRL U 15 Bedekovčina je u 7. kolu u zagorskom derbiju gostovala kod Zagorca u Krapini i odigrala 19:19. Bedekovčina je povela 1:3, nakon čega je Zagorec preokrenuo i vodio do same završnice. NO, četiri od zadnjih pet golova zabila je Bedekovčina i stigla do 19:19. Za Bedekovčinu su igrali: Ivan Pisačić, Robert Galic 3, Leo Tenšek 3, David Novosel, Marko Topolovec, David Brestovečki, Jakov Papišta, Martin Gorički 3(2), Ivano Postonjski 6, Matija Novosel, Nik Vurnek, Martin Soldo 1, Lovro Tenšek, Teo Lojić 3; trener: Luka Mlinarić. Na ljestvici Bedekovčina je na trećem mjestu sa devet bodova. U 8. kolu Bedekovčina dočekuje Metalac 2.

U kategoriji U 17. u 2. kolu Bedekovčina je gostovala kod Poleta. Domaćini su krenuli sa 5:1, ali je Bedekovčina preokrenula i na odmor otišla sa prednošću (9:12). No, u nastavku domaćini su sustigli i prestigli Bedekovčinu,  poveli 18:17 i do kraja održali prednost za konačnih 25:23. Za Bedekovčinu su igrali: Matija Lojić, Robert Galic 1, Igor Klanjčić 3, Marko Topolovec, Vid Ptičar, Rok Končić, Karlo Brestovečki 6, Ivano Postojnski 3, Damjan Martinić 4(3), Lovro Papišta, Tin Vurnek, Nikola Žlabur, Miroslav Lončarić 5, Lovro Tenšek, Dominik Jakuš, Teo Lojić 1; trener: Luka Mlinarić. U 3. kolu Bedekovčina dočekuje Dinamo Zagreb 2.

 
 
 
 
 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook