Prethodni članak
Sljedeći članak

Oslabljena Mladost zasluženo slavila protiv Nura

5. kolo IV. NL središte Zagreb – skupina A, MLADOST ZABOK – Nur 4:2

  • Matija Drempetić.JPG

    Matija Drempetić


Puno je problema imao trener Bartolić sa slaganjem sastava za utakmicu petog kola IV. NL-središte Zagreb – skupina A protiv Nura. Nedostajali su „pocrvenjeli“ iz šokantne utakmice u Prečkom Mihovilić, Vedriš i Šoštar, a zbog poslovnih obaveza morao je izostati Hrastinski. Tako je Bartolić utakmicu morao započeti s pet zaštićenih igrača, a na klupi je imao tri kadeta. Nimalo laka situacija, ali Mladost je pokazala karakter i na kraju zasluženo slavila s 4:2. 

Domaće je već u 9. minuti u vodstvo doveo Kotarski nakon što je izašao sam pred gostujućeg vratara i sigurno ga savladao za 1:0. No samo deset minuta kasnije Valenta je direktno iz kornera poravnao za 1:1. U 25. minuti Petek s dva metra gađa u gostujućeg vratara, a na drugoj strani jednom odličnom obranom ističe se mladi Bivol. I onda potez utakmice u 43. minuti. Lešković je ubacio s desne strane, a Petek efektno „škaricama“ zabio za 2:1. Mogla je Mladost i s dva pogotka na odmor, no odličan udarac Drčića brani Hadžiselimović. 

Nakon asistencije Peteku, Lešković je asistirao i Bagavcu, ali na pogrešnoj strani, što gostujući igrač itekako koristi i u 61. minuti vraća stvari na početak pogotkom za 2:2. No deset minuta kasnije Kotarski dobro ubacuje s lijeve strane, a i mladi Petek sve to prati i s „druge stative“ sprema loptu u mrežu za 3:2. I konačno u 75. minuti Drempetić solo-prodorom i efektnim pogotkom za 4:2. rješava sve dvojbe oko pobjednika.  U 75. minuti Smrekar dobro puca, ali povećanje vodstva zaustavlja greda. 

MLADOST ZABOK – NUR 4:2 (2:1)
ZABOK: SC Zaseka, GLEDATELJA: 150, SUCI: Lešković, Tomašić i Sokolić. 
STRIJELCI: 1:0 Kotarski 9', 1:1 Valenta 17', 2:1 Petek 43', 2:2 Bagavac 61', 3:2 Petek 71', 4:2 Drempetić 73'.
MLADOST ZABOK: Bivol, Maričević, Kotarski, Usmiani (90' Gregurić), Smrekar, Drčić, Drempetić, Ocvirek (90' Tisanić), Petek, Durević (64' Ivanković), Lešković. TRENER: Drago Bartolić
NUR: Hadžiselimović, Dautović, Andrijanić (54' Marić), Valenta, Romanić (46' Sokić), Selimbegović (74' Song), Bagavac, Cetina (80' Mujkić), Zubčić, Škarica, Benc. TRENER: Dino Franičević

Još članaka iz "Sport"

Facebook