Prethodni članak
Sljedeći članak

OVE SUBOTE: Mininogometni turnir „3vs3 Javor 2024.” u Đurmancu


Po sedmi puta, SD Javor organizira mininogometni turnir „3vs3 Javor 2024.” koji će se odigrati u subotu, 10. kolovoza, s početkom u 18 sati na igralištu SD Javor u Goričanovcu.

Kotizacija za turnir iznosi 30 eura, a četiri prvoplasirane ekipe dobit će pehar i novčane nagrade. Prijave ekipa izvršavaju se na broj 091/536/7838, a rok za prijave je petak, 9. kolovoza do 20 sati.

Tajnik SD Javor i glavni organizator turnira, Nenad Belošević, prisjetio se prošlogodišnjeg izdanja.

- Turnir se prošle godine održao 12. kolovoza, a bilo je 28 ekipa. Počeli smo oko 18 sati i zabavljali se do ranih jutarnjih sati. Bilo je odlično, imali smo živu glazbu i naravno, bogatu ponudu jela i pića. Možemo reći da je atmosfera bila odlična i da se nadamo još kvalitetnijem izdanju ove godine – rekao je Belošević te dodao kako je svake godine poslužilo dobro vrijeme.

- Svih ovih sedam godina vrijeme nas je poslužilo s obzirom da se turnir održava vani. To znači da nitko nije pokisnuo, a gledatelji su mogli bez razmišljanja o potencijalnoj kiši ili nevremenu, uživati u napetim utakmicama i zabavno-glazbenom programu – govori Belošević.

Što se ovogodišnjeg izdanja tiče, prijave za turnir su još u tijeku, a najveća gužva obično nastane dan ili dva prije izvlačenja.

- Do sada imamo prijavljenih deset ekipa, ali ekipe se uvijek prijavljuju dan ili dva prije izvlačenja. Ove godine očekujemo 32 ekipe, a ako se to ostvari, to će biti četiri ekipe više u odnosu na prošlu godinu. Nadamo se da ćemo opravdati očekivanja svih prijavljenih i iduće godine ponovno oboriti rekord po pitanju prijavljenih ekipa – ističe Belošević.

Naglasio je da će gledatelji, uz dobar nogomet, moći uživati u kvalitetnom glazbeno-zabavnom programu koji je svake godine na visokoj razini.

- Uz kvalitetnu ponudu jela i pića, posjetitelje će ove godine zabavljati „Šarmeri”, profesionalan glazbeni sastav koji garantira dobru zabavu. Nadam se da će publika biti i više nego zadovoljna – zaključio je Belošević.

Još članaka iz "Sport"

Facebook