Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjede Mladosti, Tondacha i Inkopa

Nogometaši Mladosti iz Zaboka zabilježili su i drugu prvenstvenu pobjedu u natjecanju 4. HNL središte A. Nakon što je Tr


Nogometaši Mladosti iz Zaboka zabilježili su i drugu prvenstvenu pobjedu u natjecanju 4. HNL središte A. Nakon što je Trešnjevka zamolila da se utakmica umjesto na njihovom terenu, koji još nije u potpunosti spreman odigra u Zaboku, svoju drugu domaću utakmicu zabočki je klub riješio u svoju korist. Subotić je doveo Trešnjevku u vodstvo, Iskrić je poravnao, a pobjedu preciznim udarcem s bijele točke Mladosti donosi Golubić, nakon što je Piljek srušen unutar kaznenog prostora gostiju.

Nakon boda u prvom kolu, Tondach je u drugom osvojio sva tri, također na svom terenu, jer su i oni zamijenili domaćinstvo sa Slogom Gredelj. Strijelac pobjedonosnog gola bio je Sente.

Svoju prvu četvrtoligašku pobjedu ostvario je Inkop iz Poznanovca. Sva tri boda poznanovčanima je donio Pozaić s bijele točke.

Klanjec je poražen od vodećeg Trnja 3:1 na svom terenu, dok je u derbiju kola Zagorec u Dubravi poražen 5:2.

Nakon odigrana dva kola vodi Trnje, ispred Ogulina i Mladosti. Svi imaju po 6 bodova. Tondach je na 5. mjestu s 4 boda. Zagorec je 9., a Inkop 10. sa po 3 boda. Klanjec je na samom dnu bez bodova.

Sve utakmice 3. kola igraju se u nedjelju 7. rujna. U Zaboku igraju Mladost i Inkop u prvom zagorskom derbiju ove sezone. Zagorec dočekuje Tekstilca, a Tondach Trešnjevku. Klanjec gostuje kod Kustošije.

Još članaka iz "Sport"

Facebook