Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjede vodećih, prva pobjeda Oroslavja

U ovom kolu, možemo reći prema očekivanju, vodeći dvojac ostvario je pobjede i to po 2:0. Matija Gubec je na svom terenu


U ovom kolu, možemo reći prema očekivanju, vodeći dvojac ostvario je pobjede i to po 2:0. Matija Gubec je na svom terenu sve riješio u prvom, a Inkop na gostovanju u Zlatar Bistrici u drugom poluvremenu. Prvu prvenstvenu pobjedu ostvarila je momčad Oroslavja protiv Stubice.

Iako je Gaj na poluvremenu gubio od Radoboja 0:1, u drugom dijelu slijedi preokret i na kraju pobjeda momčadi iz Mača. Jedinstvo je u Mihovljanu u prvom poluvremenu držalo 0:0, a domaćin silovitim drugim djelom odnosi pobjedu.

U Pregradi su domaća Pregrada i Oštrc podijelili bodove. Domaći u vodstvo dolaze u 54. minuti, a gosti poravnavaju dvije minute kasnije. Rudar D uspio je svojom borbenošću odnijeti sva tri boda iz Velikog Trgovišća.

Na prvenstvenoj ljestvici vodeći dvojac ostao je na svojim pozicijama. Gaj se probio na 3., a Rudar M na 4. mjesto. Najveći gubitnik je Zagorec koji je s 3. pao na 5. mjesto. Mjesta su zamijenili Rudar D i Radoboj, te Ivančica i Jedinstvo.

Posljednjih pet klubova ostalo je na svojim pozicijama, samo što je Oroslavje sad uhvatilo priključak.

Trenutno vodeći strijelac 1. ŽNL je Zlatko Biškup iz Gaja s 9 golova. S 8 golova slijede ga klupski kolega Ivan Pozaić i Jasmin Smrekar iz Inkopa.

Posljednje kolo donosi i međusobni ogled vodećeg dvojca. U Poznanovcu igraju drugoplasirani Inkop i vodeći Matija Gubec. Trećeplasirani Gaj gostuje u Donjoj Stubici.

Vrlo zanimljivo biti će i u Radoboju gdje gostuje Rudar iz susjednog Mihovljana. U Desiniću se susreću dvije momčadi sa samog začelja Straža i Oroslavje. Rudar D dočekuje Ivančicu, a Jedinstvo Pregradu. U Zlataru gostuje Zagorec.

Parovi i suci 13. kolo:

Stubica - Gaj (Skozrit, Halužan, Mlinarec)
Radoboj - Rudar M (Maršić, Hitrec, Findak)
Jedinstvo - Pregrada (Kumpar, Lukec, Putanec)
Oštrc - Zagorec (Kožar, Tepuš, Bivol)
Rudar D - Ivančica (Vincelj, St. Tuđa, Krajačić)
Inkop - Matija Gubec (Gerek, Ž. Tuđa, Černjević)
Straža - Oroslavje (Kozina, Pondeljak, Makar)

Još članaka iz "Sport"

Facebook