Prethodni članak
Sljedeći članak

Počele prijave za Zagorsku zipku

Danas počinju prijave za 22. izdanje turnira Zagorska zipka koji će se od 21-30. prosinca održati u dvorani OŠ Ksaver Ša


Danas počinju prijave za 22. izdanje turnira Zagorska zipka koji će se od 21-30. prosinca održati u dvorani OŠ Ksaver Šandor Gjalski u Zaboku. Od daleke 1987. ovaj turnir okuplja najbolje momčadi iz naše županije, a dolaze i vrlo kvalitetne momčadi iz Zagreba i okolice.



Zadnje dvije godine neprikosnovena je momčad Mal-Gal iz Krapine, koja će sasvim sigurno biti veliki favorit i ove godine. Stjepan Malarić je u poziciji da bude prvi voditelj s tri osvojene Zagorske zipke, još k tome tri godine uzastopce. Sigurno smo da će Malarić učiniti sve što je u njegovoj moći da se to i dogodi.

No, ne želi samo Malarić taj laskavi trofej. Ivan Puljek u svojoj prebogatoj zbirci pehara (preko 150 pehara s raznih turnira) ima i pehar Kutije šibica za prvo mjesto, ali još nikad nije osvojio Zipku. Ne treba zanemariti ni Nedjeljka Vevereca koji već doma ´ziba dvije zipke´ (2002. i 2004.) i sigurno da i on želi svoju treću. Puno napora iz godine u godinu ulaže obitelj Pečnik, a svaki puta im mali korak fali do ovog laskavog trofeja.

Očekuje nas zaista spektakularna Zipka, a gotovo je sigurno da će se premašiti i prošlogodišnji broj od 46 momčadi. U prilog tome ide i činjenica da će Zipka biti prvi turnir u sklopu novog natjecanja TOP 8.

Upisnina za turnir iznosi 600 kuna, a momčadi se mogu prijaviti do izvlačenja koje će se održati u restoranu Zaboky u četvrtak 20. prosinca u 19 sati.

Dodatne informacije o turniru možete dobiti svakog radnog dana od 8-15 sati na broj telefona 049/221-050 ili na mobitel 098/805-357 (Andrija Krmek).

Još članaka iz "Sport"

Facebook