Prethodni članak
Sljedeći članak

Poraz Stubice u Brezovici

8. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, Brezovica - STUBICA 3:2


Promjena trenera u Stubici za sada nije donijela željeni učinak. Nakon što je odstupio Dražen Kovjanić, momčad je u Brezovici vodio Davor Glavač. Nije Stubica igrala loše, ali na kraju je Brezovica slavila s 3:2 u vrlo zanimljivoj utakmici.

Stubica je odlično otvorila. Nakon dugog auta Čekolja se desne strane Pešec je izbio sam pred domaćeg vratara i rutinirano zabio za 0:1 u 12. minuti utakmice. Sreća je trajalo samo četiri minute jer je loptu na centru pod faulom izgubio Drempetić, izostala je sudačka reakcija, a domaći su odigrali brzu kontru u kojoj Smolčić pronalazi Miličevića, a ovaj zabija za 1:1. Odličnu šansu u 20. minuti propušta Pešec koji izlazi sam na golmana, ali pokušaj loba završava iznad grede. U 23. minuti sudac Jakobašić obostrano guranje Matuše i Gorše u kaznenom prostoru okarakterizirao je kao kazneni udarac za domaće. Siguran realizator najstrože kazne je Veno Smolčić.

Nakon kontre u 58. minuti Prša odlično pronalazi Smolčića, a ovaj rutiner mirno zabija za 3:1 i promiče se u igrača utakmice. Deset minuta kasnije Drempetić dubinskom loptom pronalazi Glavača, a ovaj efektno lijevom nogom sprema loptu u desni kuta mreže za konačnih 3:2. Šteta. Mogla je Stubica i bolje proći u ovoj utakmici.
Danas bi se trebalo znati i ime novog trenera, jer je Davor Glavač samo privremeno rješenje. Spominjalo se ime Zvjezdana Brleka, no on je umjesto u Donju Stubicu "skrenuo" u Oroslavje.

BREZOVICA - STUBICA 3:2 (2:1).
BREZOVICA: igralište Brezovica, GLEDATELJA: 100, SUCI: Jakobošić, Brezić i Gorše.
STRIJELCI: 0:1 Pešec 12', 1:1 Miličević 16', 2:1 Smolčić 23' (11m), 3:1 Smolčić 58', 3:2 Glavač 68'.
BREZOVICA: Krizmanić, Puntarić, Đuričić, Smolčić (90'+2 Obradović), Celiček, Gorše (74' Kulašević), Fabijanec (90'+2 Babić), Miličević (65' Milašinović), Šegota, Prša. TRENER: Ivan Klarić
STUBICA: Mužina, Matuša, Čekolj, Vlahović, Pešec, Mitev (46' Božić), Drempetić, Mar. Landripet (82' Iskrić), Pirički, Glavač (80' Kelava), Mat. Landripet  (75' Grabušić). TRENER: -

Još članaka iz "Sport"

Facebook