Prethodni članak
Sljedeći članak

Pripremna utakmica Radoboj – Mladost (MB)

Slavio je iskusniji prvoligaš, upisavši pobjedu od 3:0


U pripremnom susretu županijskih prvoligaša – novog (Radoboj) i starog (Mladost Marija Bistrica) – slavio je iskusniji prvoligaš, upisavši pobjedu od 3:0.

Oba sastava igrala su oslabljena jer dio igrača nije mogao zbog raznih obveza biti na terenu. Od prve minute bolje su se postavili igrači Mladosti te su kontrolirali igru, a takva igra im je donijela i dva pogotka u vrlo kratkom razmaku od dvije minute – u 28. Frajtag i u 30. J. Šćuric.

No, to ne znači da Radoboj nije imao svoje prilike. Imao ih je, i to nekoliko, ali samo zbog potpune dekoncentracije napadača mreža Miličkog ostala je nedirnuta.

U drugom poluvremenu gotovo ista slika, s tom razlikom da je Mladost preko M. Šćukmana u 61. minuti uspjela realizirati jednu od svojih prilika, dok Radoboj to nije uspio te je konačni rezultat Radoboj 0. Mladost (MB) 3.

Na trenerima oba sastava još je dosta posla kako bi im ekipe u prvenstvo ušle potpuno spremne i koncentrirane na borbu za bodove.

Radoboj – Mladost (MB ) 0:3 ( 0:2 )
Stadion NK Radoboj. Gledatelja: 50. Sudac: Željko Tuđa (Zabok)
Strijelci: 0:1 Frajtag 28'; 0:2 J. Šćuric 30'; 0:3 M. Šćukman 62'

RADOBOJ: Hrvoj, Šalković, Tušek, F. Švaljek, Smrečki, Lamot, Kranjčec, Topolovec, Grozdek, D. Švaljek, Božićek. Još su igrali: Maleković i Lamot.
MLADOST (MB): Milički, Hanžek, Šćuric, M. Pisk, Grbavac, J. Šćukman, Frajtag, Šagud, M. Šćukman, Srebak, A. Pisk. Još su igrali: Benko i Pelko.

Još članaka iz "Sport"

Facebook