Prethodni članak
Sljedeći članak

Smrekar zabio za važnu pobjedu Mladosti

9. kolo IV. NL-središte Zagreb – skupina A, MLADOST ZABOK – Zagreb 1:0


Nakon šoka u Gornjoj Stubici u kojoj je Mladost poražena od domaćina i ispala je iz kupa, bilo je važno doći do pobjedu IV. NL-središte i sačuvati korak s vodećim dvojcem. Zabočani su u tome uspjeli i teško, ali sasvim zasluženo došli do domaće pobjede protiv Zagreba od 1:0.

Mladost je bila bolja cijela utakmica u kojoj nije bilo previše šanse. U dva su se navrata u prvom dijelu domaći bunili nakon što su u kaznenom prostoru gostiju srušeni prvo Petek, a potom i Smrekar, no nedovoljno za suca Čališa. Dobru je priliku u prvom dijelu imao Smrekar, a jednom se obranom istaknuo i Mihovilić.

Ključni detalj zbio se u 57. minuti. Smrekar je snažno opalio s 25 metara i zabio eurogol za konačnih 1:0. Imali su domaći još nekoliko obećavajućih situacija nakon toga, no rezultat se nije promijenio.

 

MLADOST ZABOK – ZAGREB 1:0

ZABOK: SC Zaseka, GLEDATELJA: 100, SUCI: Čališ, Lasić i Rosandić.

STRIJELAC: 1:0 Smrekar 57'.

MLADOST ZABOK: Mihovilić, Vedriš, Maričević, Kotarski (69' Curman), Usmiani, Smrekar (90'+3 Tisanić), Drčić (90'+3 Šilipetar), Drempetić, Petek (69' Šoštar), Ivanković (62' Hrastinski), Lešković. TRENER: Drago Bartolić

ZAGREB: Spudić, Klisović, Spajić (80' Kukrika), Perković, Simeunović, Brajković, Pavković (67' Vuco), Bolko (67' Puškarić), Soldo, Diyoke, Ernst. TRENER: Dražen Medić

Još članaka iz "Sport"

Facebook