Prethodni članak
Sljedeći članak

Stubica starta u gostima kod Vojnića


Remijem protiv Pregrade (2:2), Stubica je završila seriju pripremnih utakmica i u subotu ju očekuje prva utakmica u IV. NL u gostima kod novaka Vojnića. Seriju pripremnih utakmica Stubica je počela pobjedom protiv Bedenice (3:2), slijedila je pobjeda protiv Klanjca (4:0), pa poraz od Naftaša (0:1), visoki poraz od Straže (1:6) i prije Pregrade Stubica je savladala Mladost Buzin (3:0).
-Zadovoljan sam pripremnim periodom. Poraz od Straže malo je previsok, imali smo i mi dosta šansi u toj utakmici, ali nismo imali svoj dan. Što se tiče Vojnića iskreno nemamo puno saznanja o toj momčadi, jer je nova u ligi. No čim je prvak svoje županije, znači da nije loša momčad. Mi ćemo se svakako u prvoj utakmici postaviti čvrsto i idemo po pozitivan rezultat - izjavljuje nam trener Stubice, Dražen Kovjanić.
Stubicu su na kraju prvenstva napustili Petar Tomek, braća Ivan i Dario Bosec, Marko Hegol i Jurica Bukal. Najzvučnije pojačanje svakako je Davor Iskrić, a uz njega stigla su i dva nadarena juniora Zagorca KR Josip Petrović i Tomica Kuljak, dok se reaktivirao Danijel Božić. Prema riječima Dražena Kovjanića Stubica će biti približno ista kao i prošle sezone, a Iskrić je istinsko pojačanje.
-Moram pohvaliti Iskrića koji daje sve od sebe kako na utakmicama, tako i na treninzima. Lakše se ozlijedio, ali nadam se da će se oporaviti do Vojnića. Što se tiče mojih ambicija u idućoj sezoni najvažnije će mi biti da nakon svake utakmice mogu mirno prespavati noć, a to će biti moguće jedino ako moja momčad da sve od sebe na svakoj utakmici - završio je na sebi svojstven način Kovjanić, trener koji svojim znanjem i angažmanom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Još članaka iz "Sport"

Facebook