Prethodni članak
Sljedeći članak

Turnir parova osvojili Paola Klemar i Nikola Žeželj


U sklopu "Tjedna kulture, zabave i športa'' u Svetom Križu Začretju, na terenima TK Gorica, u subotu je na rasporedu bio teniski turnir parova, na kojem je nastupilo 18 parova. Organizatori su jako zadovoljni kvalitetom parova te ističu da je turnir bio na zavidnoj razini po jačini. Turnir je krenuo kroz razigravanje u šest skupina, pa kad je ostalo 12 parova, oni su u međusobnim mečevima na ispadanje odlučili o šest, koji su onda ponovno podijeljeni u dvije skupine po šest parova, iz kojih su pobjednici skupina igrali finale, a drugoplasirani parovi za treće mjesto.

U meču za treće mjesto susreli su se prošlogodišnji osvajači turnira, Dado Dlesk i Siniša Poljak te domaći par Marko Sirovec i Matija Balaško. Rezultatom 3:6 6:3 7:6 pobjednici i osvajači trećeg mjesta su par Dlesk/Poljak. Finalni meč turnira ponudio je sve ono što se od njega i očekivalo, tenis na visokoj razini i vrlo uzbudljiv i ravnopravan meč. S jedne strane mreže bili su Paola Klemar te fenomenalni Nikola Žeželj dok je nasuprot njih bio par koji nije ispustio niti jedan set do finala, Filip Glumpak i Ivan Mihovilić. Nakon prva dva seta koja su završila rezultatima 6:4 5:7 pobjednika je odlučio tie break. Par Klemar/Žeželj slavio je u tie breaku rezultatom 7:5 i zasluženo osvojio turnir.

Organizatori TK Gorica, čestitaju pobjednicima te svim sudionicima na sjajnom tenisu i fair playu. Isto tako posebnu zahvalu uputili su svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji turnira, uz poruku: ''Vidimo se sljedeće godine''. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook