Prethodni članak
Sljedeći članak

SU Grabrovčani organizira mininogometni turnir na blagdan Velike Gospe


U četvrtak 15.08. na blagdan Velike Gospe u organizaciji SU Grabrovčani u Grabrovcu će se s početkom u 9,30 sati odigrati tradicionalni mininogometni turnir. Vrijedni Grabrovčani žive za taj dan i iz godine u godinu i podižu nivo turnira na jednu višu razinu. Uz vrhunski mini nogomet, uvijek je tu i bogata ugostiteljska ponuda, pa nitko iz Grabrovca taj dan ne ode nezadovoljan.

Turnir se igra sistemom 3+1 na male golove bez klasičnog vratara. Kotizacija po momčadi iznosi 50 eura, a za tri prvoplasirane momčadi osigurane su vrijedne novčane nagrade. Tako će pobjednik odnijeti 500 eura i pehar, drugoplasirana momčad 300 eura i pehar, a trećeplasirana 150 eura i pehar, dok će posebno biti nagrađeni i najbolji pojedinci turnira. Grabrovčani su vrlo često i široke ruke pa znaju i povećati nagrade, zarada im nikako nije primarna, već se trude da svi s ovog turnira odu kući zadovoljni.

Prošlogodišnji pobjednik turnira je momčad Zabočki lavovi koja je u finalu s 3:0 savladala momčad Leško transporti, dok je treće mjesto pripalo momčadi GT Rosi.

Prijave se primaju do početka turnira, a to je 9,30 sati. Dodatne informacije zainteresirane momčadi mogu dobili na broj mobitela: 095/198-9883 (Danek).

Još članaka iz "Sport"

Facebook