Prethodni članak
Sljedeći članak

Sve je spremno za sutrašnji turnir u Galovcu


U mjestu Galovec u općini Konjščina u subotu će se održati nogometni turnir i druženje kojeg organizira Mjesni odbor Galovec.

Službeni početak samog događanja je u 18 sati na igralištu u Galovcu, a utakmica će započeti u 18,30. Oko organizacije je zadužen Miljenko Jakopović koji je rekao kako je sve spremno. 

– Igrat će tri ili četiri ekipe. Snage će odmjeriti sadašnji i bivši veterani iz Zaboka, te kolege iz MO Jertovec i mi. Bit će to jedno lijepo druženje – istaknuo je Jakopović. 
Dodao je kako je zapravo riječ o jednom lijepom nogometnom druženju jer dolaze njihovi dugogodišnji nogometni prijatelji. 

- Nakon utakmice slijedi druženje i mali domjenak, uz hranu i piće, tako da će biti za svakog po nešto. Veselimo se i nadamo se kako će nas i vrijeme poslužiti – napomenuo je Jakopović.

Ovakva druženja mjesnih odbora podržava i saborska zastupnica i načelnica Općine Konjščina Anita Curiš Krok.
 

– Drago mi je da se mještani međusobno povezuju i druže i svakako ću ih doći pogledati. Potiče se sportski duh i zdrav način života, a tu je i uvijek dobro došlo druženje i zabava – naglasila je Curiš Krok i dodala kako je MO Galovec jako aktivan, između ostalog napravili su dječje igralište za koje je sprave financirala Općina Konjščina. 

- Ujedno su svojim radom i donacijama uredili kućicu za druženje, gdje se također uključila Općina – završila je načelnica Konjščine. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook