Prethodni članak
Sljedeći članak

Veliki Streetball turnir u Zaboku

Udruga mladih Mraz i Zagorski list povodom Dana grada Zaboka organiziraju veliki streetball turnir. Turnir će se održati


Udruga mladih Mraz i Zagorski list povodom Dana grada Zaboka organiziraju veliki streetball turnir. Turnir će se održati u subotu 13. svibnja s početkom u 10 sati. Prijave u visini 200 kuna primaju se do 9.30 sati.

Momčad čine 4 igrača, tri u igri + jedna pričuva. Kako bi turnir bio što kvalitetniji odlučili smo angažirati prvoligaške suce: Sinišu Hercega, Ivana Pajića i Maria Bivola. Na turniru se neće dozvoljavati gruba igra, a nakon četvrtog prekršaja momčad ulazi u bonus i faulirani igrač izvodi jedno slobodno bacanje. Za tri prvoplasirane momčadi osigurane su bogate novčane nagrade i medalje.

Osim haklanja na jedan koš gledatelji će moći i uživati u atraktivnom natjecanju u zakucavanju, a priprema se natjecanje u gađanju trica. Sve vrijeme na velikom video zidu prikazivat će se glazbeni spotovi i isječci iz NBA utakmica. Zato hakleri cijelog svijeta 13. svibnja put pod noge i pravac Zabok, ukoliko ne želite biti uskraćeni za vrhunski sportski doživljaj.

Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 049 503 444 (Sebastijan, Zagorski list), 098 251 701 (Goran), 098 819 556 (Tomislav) .

Još članaka iz "Sport"

Facebook