Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočani remizirali u Prečkom


Nakon uvodne pobjede, Mladost je u drugom kolu IV. NL-središte-skupina A remizirala u Prečkom. Krajnji rezultat bio je 1:1. Sve bitno za utakmicu riješeno je u prvih devet minuta. Već u 3. minuti domaći igrač Pavić odlično je pucao s 20 metara udaljenosti i smijestio loptu pod samu gredu nemoćnog Mihovilića za 1:0.

U 7. minuti Mladost prvi puta prijeti preko Tarlea nakon kornera, no rezultat se nije promijenio. Dvije minute kasnije dobro puca Vinko Kotarski, lopta pogađa gredu, ali odbija se do rutinera Krajačića koji mirno zabija za konačnih 1:1. U 17. minuti bilježimo dobar pokušaj Drempetića s 20 metara udaljenosti, no domaći vratar kroti njegov udarac. Pokušao je i Škrlec u 40. iz slobodnog udarca, ali zamalo je neprecizan.

Mladost je bila aktivnija u nastavku, ali sjajnu priliku su imali domaći u 53. minuti koja na sreću Zabočana nije realizirana. Prijetili su udarcima Drempetić (49. i 65.), Hrastinski (67.), Turk (75.), no na kraju je ostao rezultat iz devete minute 1:1.

Zabočani su u ovoj utakmici imali veliki hendikep u vidu neigranja ozlijeđenog Matije Smrekara.
PREČKO - MLADOST ZABOK 1:1 (1:1)
ZAGREB: igralište Prečko, GLEDATELJA: 200, SUCI: Šalković, Sokolić i Peharec.
STRIJELCI: 1:0 Pavić 3', 1:1 Krajačić 9'.
PREČKO: Klanjčić, Kolak (46' Jaković), Dojder (46' Rudan), Omeragić, Ćosić, Baltić, Đurić (90'+2 Resnik), Bajan, Cho (67' Pušić), Pavić (46' Budiša), Ejiofor (50' Premužić). TRENER: Stipe Tokić
MLADOST ZABOK: Mihovilić, Galina (46' Mi. Benčić), J. Kotarski, Šoštar (90'+3 Poslek), V. Kotarski (90'+3 Tomek), Krajačić (73' Turk), Drempetić, Tarle, Šklrec (84' Petek), Ma. Benčić (73' Lešković), Hrastinski. TRENER: Drago Bartolić

Još članaka iz "Sport"

Facebook