Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec odigrao treću pripremnu utakmicu

Zagorec – Bistra 6:1 (4:0)


Nakon što je u prvom pripremnom susretu krapinski Zagorec svladao Vrapče 5:0 u utorak je na teren u Krapini došao drugoligaš iz Zaprešića – Inter. Nakon puno bolje igre u svih 90 minuta krapinski je klub slavio rezultatom 5:2 a strijelci su bili Pelko 2 puta te po jednom Hoić, Bračević i Kožić.

Tri dana kasnije u svom trećem pripremnom susretu krapinski Zagorec ugostio je Bistru. Od prve minute Zagorec se postavio kao jesenski prvak lige, u potpunosti je dominirao prvih 45 minuta da bi u drugom dijelu susreta to ipak bila ravnopravna borba. Golovima Kožića, Okechukwu, Landripeta i Smrekara u prvom te Pelka i Kožića u drugom krapinski je klub slavio rezultatom 6:1. Jedini strijelac za Bistru bio je Kukec.

Zagorec je nastupio u sljedećem sastavu: Bruči - Landripet, Vučemilović-Vranjić, Braun, Kovačić - Camara, Strabić, Kožić - Okechukwu, Smrekar, Bračević (još su igrali: Vinceljak, Majcenić, Pelko, Grgić, Mlinarić, Hoić, Topolovec)

Svoj sljedeći susret Zagorec na svom terenu, subota – 5. veljače 2022. godine, igra protiv slovenskog kluba, člana slavenske druge lige – NK Krka.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook