Prethodni članak

Zaslužena pobjeda Gaja protiv vrlo dobre Pregrade

Četvrtfinale kupa NS KZŽ, PREGRADA – GAJ MAČE 0:2


Prošlosezonski finalisti kupa, Pregrada i Gaj Mače, ove su se sezone našli već u četvrtfinalu u Pregradi. Očekivano Gaj je bio bolji i slavio s 2:0 i zasluženo izborio polufinale, no sve čestitke na hrabroj i organiziranoj igri zaslužuje i Pregrada.
Tko zna kako bi se sve završilo na Mikulić već u 1. minuti nije skinuo „zicer“ Niki Kolaru koji je krenuo sam prema njemu. U 22. minuti korner s desne strane izveo je Kovačić, a Sambol nogom spremio loptu u mrežu za 0:1. Konačnih 0:2 prekrasnim je pogotkom s 18 metara postavio Antun Grozdek u 59. minuti.
Utakmica je odigrana u prekrasnom ambijentu pred dvjestotinjak gledatelja, a oba trener dala su priliku svim igračima da uživaju u njoj. 

PREGRADA – GAJ MAČE 0:2 (0:1)

PREGRADA: igralište Pregrade, SUCI: Meglić, Bedeniković i Znika.

STRIJELCI: 0:1 Sambol 22', 0:2 A. Grozdek 59'.

PREGRADA: Šćuric (82' N. Špoljar), Mušica (82' Filipčić), Vešligaj, K. Vdović (75' Kušar), N. Kolar (62' Kantoci), D. Kolar (70' Brežnjak), Krizmanić, Z. Vdović, D. Špoljar (62' Lovrenščak), Belačić, Habjanec (75' Golec). TRENER: Kristijan Mitrečić

GAJ MAČE: Mikulić (46' Strahonja), Frtalj, Sambol, Postonjski, A. Grozdek (60' Samarin), Nikolić (56' Abramović), Ristovski, Mazalović (62' Kovač), Haramustek (79' Mutak), Kovačić (50' Šaban), Kotarski (62' Tepšić). TRENER: Marijan Glavica

Još članaka iz "Sport"

Facebook