Prethodni članak
Sljedeći članak

9 novih slučajeva u Hrvatskoj, preminulo 6 osoba

Na presici Nacionalnog stožera objavljeni su novi podaci vezani uz koronavirus


Na presici Nacionalnog stožera objavljeni su novi podaci vezani uz koronavirus. - Imamo 9 bolesnika, ukupno je zabilježeno 2085 bolesnika u Hrvatskoj. Od jučer je preminulo 6 bolesnika. U Splitu 5 ženskih osoba, a u Koprivnici jedna. Tri preminula bolesnika bila su, a tri nisu bila na repiratoru. Od ukupno 75 preminulih prosječna dob starosti je 79,2 godine. Muških je 45 posto, a ženskih 55.

Na respiratoru je trenutno 17 bolesnika, hospitaliziranih 248, 13 manje nego jučer. Oporavljenih je 528. Kod kuće je 833 bolesnika. Trenutno se oporavila 1321 osoba

29 je više izliječenih nego jučer.

- Nažalost, svi novi slučajevi su sa splitskog područja. Među njima su tri medicinske sestre, one su testirane prije povratka na posao i njihov pozitivitet neće imati utjecaja na funkcioniranje bolnice - kazao je Capak. "Splitsko-dalmatinska je sada na prvom mjestu po broju oboljelih, ali ako usporedimo s drugim zemljama u okruženju, to je još uvijek prilično niski broj oboljelih za županiju s tako velikim brojem stanovnika", kazao je Capak, prenosi Index.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook