Prethodni članak
Sljedeći članak

Automobilom preletila preko ograde i završila na krovu

Cesta između Huma i Luga zabočkog na mjestu ispred Green Pub-a, ponovno je dovela do još jedne nesreće u samo 2 mjeseca.


Cesta između Huma i Luga zabočkog na mjestu ispred Green Pub-a, ponovno je dovela do još jedne nesreće u samo 2 mjeseca. Jutros nešto prije 7 sati tišinu prazničnog jutra presjekao je oštar udarac i automobil je proletio kroz ogradu od udarca se okrenuvši na krov.

Ograda se još nije niti osušila od posljednjeg proleta automobila. Ovaj puta samo s materijalnom štetom. Automobil se od udara u ograda okrenuo na krov, a vozačica je ispuzala iz njega. Škripa kočnica na toj cesti je učestali zvuk. Brzine se ne poštuju. Pješački prelazi kao da ne postoje.

Masni kolnik, zavoj, kiša, nepažnja... ili sve to zajedno dovodi nas da se pitamo, da li je potrebno da osim materijalnih šteta stradavaju ljudski životi?

Do kada će stanovnici mirnih prigradskih naselja Hum i Lug zabočki biti izvrgnuti teroru teškog prometa koji tutnji lošom i nepreglednom cestom prema županijskoj bolnici Bračak?

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook