Prethodni članak
Sljedeći članak

Bandićevu listu u Zagorju predvodi Luka Grabušić, a na njoj i poznati pjevač Ivica Pepelko

Na Bandićevoj listi u 3. Izbornoj jedinici našao se velik broj Zagoraca


Na Bandićevoj listi u 3. Izbornoj jedinici našao se velik broj Zagoraca. Kao što je već objavljeno, Anđelko Topolovec na izbore će na listi Reformista, o čemu će s Marijom Puh i Vlatkom Vrček Krajačić održati konferenciju za medije sutra u Zelenjaku.

Na Bandićevoj stranci za 3. izbornu jedinicu nositelj je Luka Grabušić, predsjednik Glavnog odbora Stranke Milan Bandić 365 i zamjenik gradonačelnika iz Donje Stubice. Uz njega na listi iz Krapinsko – zagorske županije su još: na 4. mjestu Mladen Galin, 5. Alen Peer, 6. Sandra Belinić, 7. Ivan Štefek, 8. Željka Kramarić, 9. Mirjana Palčec, 10. Mario Škrnjug, 11. Sabina Drempetić, 12. Nedeljka Habazin, 13. Ladislav Prežigalo i zadnji na listi Tomislav Končevski. Drugo mjesto na listi ima poznati glazbenik Ivica Pepelko, a treće Tihana Gjurašin, voditeljica na Jabuka tv.
Na pitanje što očekuje od izbora, Grabušić je rekao da očekuju jedan mandat, dok je drugi granični, no smatra da s Ivicom Pepelkom na listi, poznatim kantautorom i pjevačem zagorske narodne glazbe, mogu pridobiti dobar bio birača.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook